Jeanneau Fantasia

Algemene specificatie
Afmetingen:

8,30 m x 2,88 m x 1,50 m

Land:

België

Bouwjaar:

1983

Kijkdag:

Deze veiling is gesloten. Bekijk de lopende veilingen via de veilingen pagina. This auction is closed. View the current auctions via the auctions page.

Beschrijving

De Jeanneau Fantasia 27, een populair model, sport cruiser, goed handelbaar en stabiel, ontwerp dat zijn tijd ver vooruit was!

Deze Jeannau Fantasia is een ideaal schip voor de beginnende watersporter. Het ontwerp is typisch frans met veel binnenruimte in relatie tot zijn lengte, dit komt omdat alles open gelaten werd om het gevoel van ruimte te benadrukken. De U-vormige salon creëert heel wat zitplaatsen in een mooie opstelling. De boot biedt een ruime achtercabine met dubbel bed, natte cel met lavabo en zeetoilet, kaartentafel, L-vormige keuken en een open voorcabine.

Buiten kan je genieten van een mooie en comfortabele cockpit, banken werden opnieuw bekleed met eiken latjes. Brede gangboorden en een groot voordek maken het leven aan boord aangenaam en de boot makkelijk handelbaar.

 

De koper dient het kavel op te halen uiterlijk 7 dagen na gunning.  Indien de koper besluit om de boot in de haven Nieuwpoort te laten verklaart hij zich akkoord met het regelement zoals in de bijlage is te vinden en draagt zorg voor een contract met VYNieuwpoort binnen de termijn van ophaling.

Uitgebreide specificaties

Algemeen

Diepgang:
150 cm

Accommodatie

Stahoogte:
175 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 5
Watertank & materiaal:
50 liter
Kooktoestel & brandstof:

Motor en elektra

Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Yanmar
Bouwjaar:
1982
Vermogen:
9 pk
Draaiuren:
1.066
Brandstof:
Diesel

Navigatie en elektronica

Kompas:
Dieptemeter:

Tuigage

Aantal masten:
1
Grootzeil:
Genua:
Voorzeil rolsysteem :

Veiligheid

Bilgepomp:
Handmatig Elektrisch

Lopende veilingen

Veiling uitleg

Om te kunnen bieden dient u ingelogd te zijn.
Nog geen account? Via deze knop kunt u ook registreren.