Over Bootveiling.com

Wij zijn een onafhankelijk gespecialiseerd nautisch veilingbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop middels veilingen en verkopen elk type schip.
Door de jaren heen hebben we veel ervaring en kennis opgedaan in de veiling branche. Dit stelt ons in staat om onze klanten een volledige service en assistentie te bieden.

Sinds de start van Bootveiling.com in 2005 zijn er zeer diverse schepen verkocht.  Gaandeweg begon Bootveiling.com haar activiteiten uit te breiden en  begon ook op te treden als een onafhankelijke nautisch taxateur.

een onafhankelijk gespecialiseerd nautische veilingbedrijf
Bootveiling.com een internationaal bekend platform

We zijn een internationaal bekend platform en hebben een wereldwijd netwerk van kopers en verkopers en co-makelaars ontwikkeld.

Bootveiling.com heeft al meer dan 2.500 schepen nationaal en internationaal verkocht. De schepen die wij aanbieden zijn geen eigendom van Bootveiling.com, maar komen rechtstreeks van de eigenaar of worden aangeboden via co-makelaars.

Bootveiling.com werkt samen met gemeentes, provincies en banken naast particulieren en bedrijfsmatige bootverkopers. Wij richten ons op pleziervaart, beroepsvaart en weesboten, tevens zijn wij  actief in de verkoop van nautische objecten, scheepstoebehoren, havens en scheepswerven.