Havenmeestersveiling

Het winterseizoen is begonnen en de boten zijn onlangs het water uit gegaan, maar voordat u het weet is het alweer april. In de tussenliggende periode moet het nodige werk gedaan worden in de haven om het nieuwe vaarseizoen in te gaan.

WEESBOTEN

Helaas wordt u waarschijnlijk net als uw collega’s geconfronteerd met een of meer weesboten in uw haven. Bootveiling.com ontvangt steeds vaker signalen uit de markt dat dit probleem groeit.

Wij gaan ervanuit dat u het weesboot probleem zoveel mogelijk kunt voorkomen door een actieve benadering van uw ligplaatshouders, maar soms is een eigenaar niet meer te achterhalen en zijn de rekeningen nog niet voldaan, of kan de eigenaar de rekeningen niet meer betalen. Indien u goede algemene voorwaarde hanteert en daarnaast een goede administratie heeft bijgehouden dan heeft u de mogelijkheid een schip onder voorwaarde te verkopen om met de opbrengst van de boot de onbetaalde rekeningen te dekken.

OPLOSSING

Bootveiling.com heeft voor u een zeer effectieve oplossing om op korte termijn (wees-)boten voor u te verkopen.  Bootveiling.com is het enige online nautische veilinghuis voor de watersport in Nederland en België en heeft sinds 2005 vele duizenden boten verkocht van groot tot klein voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties.

Daarnaast organiseren wij maandelijkse veilingen voor booteigenaren die graag hun boot spoedig willen verkopen voor een marktconforme prijs. Om uiteenlopende redenen veilen wij boten in verband met leeftijd / gezondheid/ sterfgeval / scheiding / vertrek naar buitenland. Hiermee bieden wij direct een oplossing voordat er problemen ontstaan in uw jachthaven.

HAVENMEESTERSVEILING 2019

Op maandag 11 februari 2019 organiseren wij een landelijke Havenmeesterveiling. Dit houdt in dat alle boten die vooraf aangemeld zijn, worden geveild. Voorafgaand aan de veiling op zaterdag 9 februari zal er een kijkmoment zijn in uw jachthaven. Als de boot door u gegund wordt aan de hoogste bieder dient de nieuwe eigenaar de boot na 7 dagen bij u af te halen of een regeling met u te treffen. Naast boten kunnen er dan ook andere watersport items meelopen in deze veiling. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om een schone start van het vaarseizoen te maken.

KENNISMAKINGSVOORSTEL

We doen u graag een kennismaking voorstel als u zich aanmeld voor 15 december 2018. Dit kan via info@bootveiling.com waarna we persoonlijk contact met u zullen opnemen om u te informeren over onze werkwijze. Indien u meerdere schepen in uw haven heeft liggen, al dan niet in samenwerking met andere bedrijven en/of particulieren dan kunnen wij natuurlijk ook een aparte veiling voor u organiseren.

Waarom kiezen voor Bootveiling.com?

✔Bootveiling.com is de marktleider op het gebied van het realiseren van een opbrengst en hetweer verantwoord in de vaart brengen van (achtergelaten) vaartuigen.

✔Bootveiling.com is opgericht in 2005 en heeft als enige veilinghuis in Nederland en België al meer dan 13 jaar ervaring in de organisatie van vrijwillige online veilingen;

✔Bootveiling.com is Register Veilinghouder;

✔De koper koopt voetstoots “as is where is”, maar heeft altijd de mogelijkheid de boot te bezichtigen tijdens een kijkdag;

✔Bootveiling.com begeleidt zowel verkopers als kopers op een persoonlijke wijze bij de verkoop of aanschaf van een boot;

✔Een online veiling is een uiterst transparante verkoopmethode waarbij er objectie marktprijzen worden gerealiseerd

TAXATIE

Bootveiling.com kan naast het verkopen van schepen u ondersteunen met taxatie van schepen, uw haveninventaris en onroerend goed. Onze taxateurs kunnen voor financiering, verzekering en aan- en verkoop doeleinde taxeren en hebben zeer ruime ervaring in uw markt.

 Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.