Event Auctions

Ook voor uw organisatie een impuls

Bootveiling.com heeft een concept ontwikkelt genaamd Event Auctions. Het idee is om tijdens een event of botenbeurs meer reuring te krijgen. Hiermee wil Bootveiling de mogelijkheid bieden om een bredere doelgroep aan te zetten tot het kopen van een gebruikt jacht. Voor veel mensen is een nieuw schip kopen niet haalbaar maar kunnen op een veiling tegen een marktconforme prijs wel een gebruikt schip of toebehoren aanschaffen. Hier is Bootveiling de perfecte partner tussen booteigenaren, event organisatoren en publiek.

Event actions bij Bootveiling.com

Hoe het werkt?

Tijdens een beurs zal het aanbod schepen en nautische producten fysiek aanwezig zijn zodat de bezoekers deze zelf kunnen bezichtigen.
Bootveiling.com zal vooraf het communicatieplan opstellen om de beurs en het aanbod onder de aandacht te brengen onder de relaties van Bootveiling.com.
Tijdens de beurs en mogelijk voor de beurs zal er een kijkmoment plaatsvinden voor de geïnteresseerden en beursbezoekers.
De veiling van de boten en producten zal tijdens de beurs aflopen. De boten die geveild worden zullen op een groot scherm gepresenteerd worden zodat de bezoekers mee kunnen kijken hoe de veiling zich ontwikkelt. Iedereen kan online meebieden waarbij de hoogste bieder al na de beurs met zijn nieuwe aankoop wegvaart!

De laatste events

Het winterseizoen is begonnen en de boten zijn onlangs het water uit gegaan, maar voordat u het weet...